Om GFR AS

Alle oppgaver med vindusvask for alle typer næringsbygg og med riktig utstyr velger vi riktige rengjøringsmidler. Med vindusvask har vi lang erfaring og kunnskap om glassflater som kan kreve ulike rengjøringsmidler.

Vi tilbyr fasadevask, vinduspuss og ripefjerning av vinduer på næringsbygg for hele sørøstlandet.
Vi jobber med riktige teknikker og metoder for forskjellige fasader og holder kostnadene nede så vi kan ha gunstige priser som kommer kundene til gode.
Vi rengjør de fleste materialer på forskjellige typer bygg med fasader og vi kan dekke et stort arbeidsomfang av fasadevask av næringsbygg med ulike metoder for ulike materialer. 
Ulike materialer binder forurensning og smuss på forskjellige måter, og krever derfor tilpassede kjemiske blandinger, riktig temperatur og sikre metoder.

“Tradisjonell vask” kan være riktig, mens ofte benytter vi “Rent-vann-teknologi” hvor jobben utføres helt uten bruk av kjemikalier.
Med heisekraner, lange karbonfiberstenger, riktige kjemiske såpe blandinger, riktig temperatur og tau kommer vi til på alle steder.
Ingenting har så stor visuell effekt som rene vinduer.

Dersom lokalene er rene, men vinduene er skitne vil alt virke skittent. Dagslyset filtreres på en annen måte og miljøet i lokalene vil påvirke trivselen til ansatte og kunder.

Vi dekker flere hundre kvadratmeter med glass til avtalt tid for næringsbygg, skoler og instutisjoner.